Ons team

Ervaren accountants en adviseurs zitten voor u klaar

Accountant

Aart

Ik ben nu ruim 25 jaar werkzaam als financieel en fiscaal adviseur. Door mijn opleiding en ervaring als accountant en RB-belastingadviseur vind ik het leuk om met klanten mee te denken over hun huidige positie, maar zeker ook over hun toekomstplannen.

Accountant

Dick

Mijn naam is Dick Kaasjager. Sinds 1993 ben ik actief in de accountancybranche. Door werken en leren samen op te laten gaan ben ik in de loop der jaren afgestudeerd als Accountant Belastingadviseur (AA RB). Ik houd me vooral bezig met de begeleiding van ondernemers in het midden en kleinbedrijf en particulieren.

Assistent accountant

Miranda

Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Kaasjager & van Wijk B.V.  Als assistent-accountant binnen het kantoor en door mijn opleiding RB-belastingconsulent, heb ik veel werkervaring opgedaan. De advisering en begeleiding van een ondernemer speekt mij erg aan. Maar zeker ook het verwerken van de administratie, het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen belastingaangiften. Door onder andere de korte lijnen op de werkvloer, de afwisseling van de werkzaamheden en het persoonlijk contact met de klant werk ik met veel plezier bij Kaasjager & van Wijk bv.

Assistent accountant

Gerdine

Mijn naam is Gerdine van Aken. In 2011 ben ik gestart met de combinatie werken en leren op het gebied van de financiële administratie. Binnen deze organisatie ben ik nu parttime werkzaam als administratief medewerkster.

Assistent accountant

Melissa

Mijn naam is Melissa van Toorn. Ik ben na mijn stage in 2016 gestart als assistent accountant binnen het bedrijf. Ik volg sinds 2019 naast mijn werk ook nog een HBO opleiding. Naast al mijn andere werkzaamheden ben ik ook de vaste telefoniste. Mocht u contact met ons opnemen, dan sta ik u graag te woord!

Assistent accountant

Fabian

Assistent accountant

Ben jij onze nieuwe collega?

Voor al uw vragen

Voor algemene informatie

Heeft u vragen?

Ons team zit klaar om u te helpen.